League of Legends

I natt må jeg har drømt mye for jeg var nesten sliten da jeg våknet. Been there? Men det kan jo for all del også ha noe å gjøre med at jeg er syk. Matlysten er ikke-eksisterende, men det er den desverre ganske ofte.. Jeg får begynne meg å lage meg en kopp te, så ser vi! :) 

Heldigvis bor jeg i Bergen, som også i dag gir flere av oss en OK+ grunn til å bare være hjemme. Derfor tenkte jeg å game store deler av dagen. Det er nok mangen som syns det er litt teit og kanskje unødvendig å kaste vekk livet sitt på, og jeg kan vell i grunn forstå at folk kan tenke sånn. Men til syvende og sist så tror jeg at alle mennesker har et behov for å koble hjernen av all hverdagstresset. Og dette kan man jo gjøre på mangen forskjellige måter, trene, strikke, male, pusle osv. Jeg og samboeren min gamer.  Jeg er i tvil på om jeg hadde gjort det om det ikke var for han, det har jeg nok mest sannsynlig ikke. Vi spiller utrolig nok for det meste League of Legends. Det er gøy og ikke så alt for vanskelig, men absolutt vanskelig nok for meg! Det værste av alt, og her må jeg faktisk bare beklage til alle skikkelige gamere der ute! 

Jeg gamer på en mac.  Det er så trist. Men sånn er faktisk livet mitt. 

For å være helt ærlig er jeg så pass noob at det å  game på mac, ble ikke trist for meg før jeg begynte å si det til folk. Nå har jeg spilt i ca 2 år og kan med hånden på hjertet si at jeg duger. 

  
Jeg har aldri noe i mot nye venner, så om du også spille LoL så ikke nøl med å legge fra deg brukernavnet ditt i kommentar feltet. :))

Gamer du noe annet? hva da?? 

#Gaming #LeagueofLegends #lol

5 kommentarer

bernteriksandnes

29.03.2016 kl.18:04

Hei!

Herlig å se at du også gamer litt ;)

Jeg er leder for Spillmagasinet, en nettside som fronter bloggere, youtubere, twitchere, podcastere og andre som driver med gaming. Om du er interessert, kan jeg sende deg en invitasjon til spill.blogg.no. Når du evt. godtar det og skriver en blogg om spill, kan du merke av spill.blogg.no i grupper og dermed kommer du opp i vårt system og vi kan fronte deg på Spillmagasinet.

I beste fall om blogginnlegget er bra kan det hende det også kommer opp på side3.no.

Er det noe du lurer på så gjerne kontakt meg.

En riktig god helg til deg når den tid kommer :)

Vennlig hilsen

Bernt Erik Sandnes

Spillmagasinet

lipstickjunkie

29.03.2016 kl.19:44

bernteriksandnes: Hei!
Send meg gjerne en invitasjon så godtar jeg ;)

Ha en fortsatt fin dag :)

Veronica S

29.03.2016 kl.21:06

Er vel ingen skam i det vel?

Vi bor som du sier i Bergen, dårlig vær..man må ha noe å gjøre ;)

lipstickjunkie

29.03.2016 kl.21:12

Veronica S: Det er helt sant <3

bernteriksandnes

29.03.2016 kl.22:12

Da har jeg sendt deg invitasjonen til spill.blogg.no :) Når du skriver om spill så husk på følgende. Merk av spill.blogg.no i grupper samt at bilder du velger er store, fete og lekre slik at jeg da kan fronte innlegget på Spillmagasinet :)

Hvis dette går riktig så bra og du skriver godt kan det hende at blogginnlegget ditt også havner på side3.no ;)

Lykke til med skrivingen og er det noe du lurer på så gjerne kontakt meg enten på mail; bernt.sandnes@nettavisen.no eller via melding her.

Kos deg videre :)

Vennlig hilsen

Bernt Erik Sandnes

Spillmagasinet

lipstickjunkie

29.03.2016 kl.22:16

bernteriksandnes: Takk skal du ha! :)

Skriv en ny kommentar

lipstickjunkie

lipstickjunkie

23, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits