Musen døde... sa brura

I går prøvde jeg Warwick jungle for første gang! Det var overraskende gøy. Jeg har vært skeptisk til å prøve jungle lenge nå. Syntest av en eller annnen grunn at det virker mer skummelt. Er så mangen mørke områder champs kan gjemme seg i. Også har jeg alltid vært litt nervøs for å ganke andre lanes, for og ikke få det til slik at det hele ender i et kleint forsøk som for eksempel resulterer i et dobbel kill til det andre laget. Det største problemet er vell det at jeg ikke er så flink med det kartet som er klistret fast til høyre hjønet. Jeg titter på det av og til, men ikke nok? Et annet problem med å ikke forstå kartet, er at jeg går ofte feil. Hehe jeg finner jo riktig vei, men går kanskje en omvei eller to. Dette får meg sikkert til å høres ganske noob ut, men det går fint. Jeg kan leve med å være noob en stund, så lenge jeg lærer meg dette til slutt! 

Gamet med WW i går var langt og segt. Vi lå under en god stund men i late game tok vi veldig innpå. VI HADDE VUNNET, men så bestemte musen seg for slutte å fungere midt i en teamfight. Så vi tapte. Dere kan jo forestille dere hvor sur, skuffet og lei teamet mitt var. Det var KNEKKEN for å si det sånn. Kort oppsumert har jeg spilt jungle èn gang og Warwick èn gang før musen døde. Det var gøy så lenge det varte og jeg syns det var litt kjekkere enn support også.

I dag er jeg altså på jakt etter en ny og bedre mus.  Jeg blir glad for alle forslag! 

#warwick #jungle #LeagueofLegends #LoL #Gaming #Mus

Én kommentar

Jesus 4 a Reason

01.04.2016 kl.15:16

Aldri hørt om det spillet faktisk. Men nå fikk jeg lyst til og prøve. Såå gøy ! :-) kjipt og tape med gøy at du likte spillet :-) ønsker deg en fin dag fine deg <3

// Benedicte

lipstickjunkie

01.04.2016 kl.15:21

Jesus 4 a Reason: Da vil jeg anbefale deg prøve! Det er litt vanskelig i starten, men så blir man jo bare flinkere og flinkere :D veldig kjekt at du tar deg tid til å kommentere <3 God helg til deg :)

Skriv en ny kommentar

lipstickjunkie

lipstickjunkie

23, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits